Site icon La Valira

S’allarga el toc de queda a Catalunya fins al 23 de novembre i el tancament perimetral per municipis

El Govern la Generalitat ha decidit aquest dijous prorrogar 10 dies més les restriccons que mantenen tancats bars i restaurants des de fa un mes. La mesura, adoptada per fer front a la segona onada de la pandèmia ha aprofundit en la discrepància que mantenen els socis del Govern, i xoca frontalment amb les crítiques de tots els sectors econòmics afectats. També romandran tancats fins al 23 de novembre les activitats culturals i els gimnasos, però s’ha aprovat la reobertura dels centres d’estètica.

El Govern ha decidit així mantenir les restriccions 10 dies més, exceptuant només els centres d’estètica i de massatges, perquè són serveis individualitzats. El Procicat també ha aprovat la limitació a 100 persones com a màxim d’aforament als centres de culte, després de la polèmica missa de la Sagrada Família.

Tanmateix continua vigent la limitació d’aforaments als comerços i supermercats, el tancament perimetral de Catalunya durant tota la setmana i també tancament perimetral per municipis de divendres matí a dilluns al matí. Això haurà de ser revisat a finals de la setmana que ve, que és quan acaba la vigència del decret de fa una setmana.

Exit mobile version