En les darreres hores s’ha produït una nova defunció a Andorra per coronavirus que eleva a 87 els òbits des de l’inici de la pandèmia. La persona estava ingressada a l’hospital de Meritxell.

A banda el nombre de positius diagnosticats a la clínica geriàtrica de Sant Vicenç d’Enclar ha fet incrementar notablement la pressió sobre el sistema sanitari. Els vuit residents traslladats al centre hospitalari fan que la xifra augmenti fins els 31, dels quals sis romanen a la Unitat de Cures Intensives tres amb ventilació mecànica).

La situació a la planta per a malalts amb coronavirus a El Cedre augmenta amb un ingrés respecte els 22 que hi havia ahir pel trasllat d’un padrí de la clínica Sant Vicenç d’Enclar, d’on provenen 11 dels pacients. La mateixa quantitat són padrins de Salita i hi ha un usuari de la residència Albó.

Aquest dimarts també s’han notificat 63 nous infectats per la covid-19, fet que situa el total de contagiats en 8.745, dels quals 7.888 pertanyen a la segona onada. D’aquests, ara per ara, hi ha 692 casos considerats actius.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 8 aules estan sota vigilància activa –1 total i 7 parcial– i 6 en vigilància passiva.