Site icon La Valira

Sabotatge: Tallen els cables d’un teleesquí i dos telecabines de Pal-Arinsal

La policia andorrana ha obert una investigació per esclarir l’acte de sabotatge sofert contra remuntadors de l’estació de Pal, de Vallnord i que no ha afectat cap persona. El cos va ser requerit aquest dilluns passat pel domini massanenc després d’haver detectat que cables de subjecció de dos ginys i un teleesquí havien estat tallats: els telecabines La Serra II i del Cubil i el teleesquí número 6 d’Arinsal. Tots tres accessibles per carretera.

El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, que ha comparegut aquest dimarts davant els mitjans de comunicació, no ha volgut informar si des de l’estació tenen indicis de qui i per què ha tingut lloc aquest atac.

Les webcams també podrien ajudar a aclarir els fets. Marticella únicament ha apuntat que saben que l’atac ha passat entre aquest dilluns al migdia i una setmana enrere, que és quan es van fer les darreres tasques de manteniment als ginys afectats.

Marticella ha explicat que ja es treballa en la reparació dels danys i que la temporada es podrà iniciar amb el cent per cent de les instal·lacions operatives el pròxim 1 de desembre.

Exit mobile version