Site icon La Valira

Reoberta la circulació entre Berga i el Túnel del Cadí

A hores d’ara ja s’han reobert els 21 quilòmetres de la C-16 entre Berga fins passat Bagà i es pot circular pel túnel del Cadí. La via ha quedat tallada en aquests 21 quilòmetres en sentit nord a causa de diverses topades entre vehicles i per les màquines llevaneus que estan realitzant les tasques de neteja de la calçada, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit.

El tall s’ha dut a terme entre les 15:22 i les 16.36 hores, quan s’ha reobert totalment la C-16 entre Berga i fins passat Bagà. El túnel del Cadí no s’ha arribat a tallar en cap moment i, per tant, s’hi ha pogut circular amb normalitat.

D’altra banda, hi ha una vuitantena de trams de carreteres amb neu i gel a la calçada, d’aquests en una setantena és obligatori l’ús de cadenes i tres vies més estan tallades a la circulació. Així com la BV-4024 entre Bagà i Coll del Pal, la GIV-5201 entre Viladrau i Sant Marçal del Montseny i la C-37 entre el Pont de l’Armentera i Santa Maria de Miralles.

L’ús de cadenes és necessari en algunes vies com l’N-260 a Sort i el Pont de Suert, la C-26 a Navès i Cubells, l’N-260 a Ribes de Freser o la C-16 entre Bagà i Riu de Cerdanya.

Continuarà ampliació

Exit mobile version