Site icon La Valira

Recol·locada: Una exregidora de Junts a la Seu serà, amb tota probabilitat, la nova delegada de Catalunya a Andorra, per 90.000 € anuals

La nova ‘ambaixadora’ de Catalunya a Andorra serà l’exregidora de JuntsxCat a l’ajuntament de la Seu d’Urgell i fins ara directora de l’Agència Andorrana de Notícies (ANA i ARA) exercint com a pseudoperiodista, sense disposar de la titulació oficial que l’acreditava com a tal, Anna Vives. Amb tot, en aquest cas, el govern de Xavier Espot va fer els ulls grossos i va permetre que pogués exercir com a tal.

En el procés de selecció, en el qual finalment va anunciar el mateix exalcalde de la Seu, Albert Batalla –company de partit- que no participaria, Vives va decidir presentar-se i després de finalitzar un suposat concurs de mèrits hauria estat l’escollida per l’executiu republicà, segons ha pogut saber LA VALIRA de fonts consultades.

Aquest dimarts la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, va informar que la setmana vinent es farà públic el nomenament, però no va voler revelar el seu nom, tot i que va dir que es tractava d’una dona, argumentat que no es volia interferir amb l’actual campanya de les eleccions andorranes. El nom es farà públic oficialment la setmana vinent si no hi ha canvis de darrera hora en la designació.

El lobby format per Batalla, juntament amb els demòcrates, Àlex Terés i Carles Ensenyat, hauria tornat a funcionar a la perfecció en aquest entramat de connivència andorrà entre DA i JuntsxCat.

La neoconvergent serà retribuïda de manera generosa, ja que l’assignació remuneratòria prevista és d’uns 90.000 euros l’any, una nòmina superior a la que perceben, per exemple, el president del govern espanyol o qualsevol membre del seu gabinet.

Exit mobile version