Site icon La Valira

Recollida de firmes a la Seu perquè ‘el Truqui’ tingui el nom d’un carrer

Foto: Ràdio Seu

La revista l’Alternativa de la Seu ha iniciat una campanya de recollida de signatures per demanar a l’Ajuntament que el músic Joan Ribolleda, conegut popularment com a ‘Truqui’, tingui el seu propi carrer en vida a la capital alturgellenca.

Segons ha pogut saber LA VALIRA, a hores d’ara, més de 500 persones han donat el suport a la iniciativa tot i que els seus organitzadors esperen arribar fins a les 3.000 firmes per poder-les lliurar posteriorment a la corporació municipal.

L’acte pretén ser un reconeixement a un dels personatges més representatius i estimats de la Seu en les darreres dècades per les seves singulars actuacions en tota mena d’indrets i esdeveniments locals.

Justament el passat mes de desembre va editar el seu primer CD amb el títol Truqui, l’home orquestra. L’àlbum està format per 18 cançons i popurris, un dels formats preferits de l’autor. La presentació del disc va coincidir amb un homenatge popular que va tenir lloc a la Sala de Sant Domènec.

Diferents establiments comercials i hotelers de la Seu s’han sumat a la idea que el nom de l’artista s’inclogui al nomenclàtor municipal, oferint als ciutadans que ho desitgin poder deixar les seves signatures.

Exit mobile version