Site icon La Valira

Rajoy anuncia una altra operació diàleg

El president del govern espanyol, Mariano  Rajoy, ha manifestat aquest dijous la seva disposició a obrir un procés de diàleg a Catalunya “sense més límits que els que estableix la llei” de seguida que s’hagi format un nou govern de la Generalitat. També s’ha mostrat partidari que s’investeixi president i es formi govern amb l’actual Parlament de Catalunya, ja que li sembla “un disbarat” que es tornin a celebrar eleccions.

Pel que fa a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, l’ha acusat de segrestar la voluntat del Parlament i aposta perquè Catalunya passi pàgina amb un executiu “que no divideixi la gent”, sinó que “normalitzi la situació” institucional, social i econòmica.

Rajoy ha fet aquestes declaracions al programa Espejo Públicod’Antena 3, on també ha tret importància al trencament escenificat per Ciutadans i ha assegurat que farà “el que sigui necessari” per mantenir el pacte amb la formació que lidera Albert Rivera. D’altra banda, tot i l’auge de Cs a les enquestes, assenyalat Podemos com el seu principal adversari

Exit mobile version