Site icon La Valira

Rajoles malmeses a les voravies del pàrquing del Parc Central

Foto: Jaume García

Coincidint aquest dilluns amb l’inici dels treballs per al muntatge de l’escenari i les graderies a l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella -on actuarà aquest estiu el Cirque du Solei- alguns veïns de la zona han denunciat el lamentable estat del terra de les dues rampes pels vianants i que donen accés al pàrquing comunal.

El veïnat considera necessari l’urgent arranjament del gran nombre de rajoles de la voravia trencades o malmeses que poden provocar ensopegades i accidents entre les persones que hi transiten, especialment per la situació de risc addicional que suposa el pendent que presenta la zona. A tot plegat, s’afegeix l’increment de persones que hi passaran diàriament quan tinguin lloc les representacions de l’espectacle, entre el 30 de juny i el 29 de juliol vinent.

La instal·lació de la carpa circense ha obligat a tancar la majoria de places d’aparcament. Així i tot, el Parc Central comptarà mentre durin les representacions amb 231 llocs disponibles.

A hores d’ara, ja és tancat l’accés per l’avinguda Tarragona, mentre que l’entrada a través del carrer Pere d’Urg restarà sempre obert. El pàrquing recuperarà el funcionament normal el pròxim 8 d’agost, oferint la totalitat de les seves 540 places.

Exit mobile version