Site icon La Valira

Quatre joves, entre 19 i 27 anys, detinguts in situ quan acabaven de robar en una casa al Ripollès

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. A un d’ells també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van passar el 10 d’abril en una casa de Camprodon (Ripollès) quan el propietari va arribar a casa al voltant de dos quarts de tres de la tarda i va sorprendre els lladres a dins del domicili. Després de forcejar amb un d’ells, tots quatre van poder fugir amb un vehicle que tenien aparcat a fora.

Els Mossos van muntar un dispositiu per trobar els autors i, poca estona més tard, una patrulla va localitzar el vehicle circulant temeràriament per la N-260 en direcció a Ripoll. Els arrestats tenen 19, 25, 26 i 27 anys.

Quan el vehicle va accedir a Ripoll, els mossos van barrar-los el pas a la plaça de l’Abat Oliva. Segons el relat policial, els homes van sortir del vehicle i dos d’ells van ser interceptats i detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Al conductor, a més, se li va atribuir un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària.

 Els agents, juntament amb la Policia Local de Ripoll i amb l’ajuda de diversos veïns, van localitzar el tercer autor al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, i poca estona més tard van trobar la quarta persona al carrer del Raval de Sant Pere.

Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, van passar el dia 11 d’abril a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Ripoll.

Exit mobile version