La Valira

Quatre anys després, l’edil de Seguretat de la Seu promet ara que actuarà amb “mà ferma contra les okupacions”

L’alcaldable de la Seu per JuntsxCat, Jordi Fàbrega, promet ara que si guanya les eleccions municipals, del diumenge 28 de maig, actuarà “amb mà ferma contra les okupacions”, ja que, a parer seu, “alteren la convivència, generen inseguretat i provoquen alarma social”.

En un exercici més de demagògia política, el candidat neoconvergent afirma ara, després que durant quatre anys hagi estat regidor de Seguretat Ciutadana, que l’ajuntament si pot actuar contra les okupacions il·legals d’habitatges i locals, mentre que durant aquest temps hagi afirmat tot el contrari.

Fàbrega acostuma a tenir una memòria molt fràgil i canvia de discurs molt sovint demostrant, un cop més, la seva manca de coherència política i d’intentar enganyar els electors en favor dels seus interessos partidistes. La maldita hemeroteca no és bona aliada per a una persona que es dedica a viure de l’erari públic.

Durant la legislatura que ara s’acaba, l’equip de govern del consistori (Junts i ERC) han fet els ulls grossos a les okupacions, escudant-se en què els ajuntaments no podien fer res per evitar-les. Temps més que suficient ha tingut Fàbrega per no permetre-les.

 

Exit mobile version