Site icon La Valira

Proposen un tiquet de menú per a famílies vulnerables i alhora un ingrés extra per a bars i restaurants de la Seu

Compromís per la Seu proposa noves mesures per garantir el dret a l’alimentació i per a la reactivació de bars i restaurants. En el passat ple, recorda el grup municipal va donar suport a la moció per garantir una alimentació saludable. Considera, així mateix, que la fórmula del tiquet de menú per a persones vulnerables suposaria un ingrés extra per a bars i restaurants.

Aquesta setmana el grup municipal socialista farà arribar a l’equip de govern noves mesures per fer front a la nova situació que s’està produint arran de la nova onada de la pandèmia, que ha provocat un increment de persones en situació vulnerable i el tancament de molts bars i restaurants.

L’Ajuntament ha d’aportar més recursos per poder oferir aliment fresc suficient, especialment a famílies amb infants, apunten des del grup que encapçala el també diputat al Parlament, Òscar Ordeig.

L’aportació d’aliments ha de deixar de veure’s com un complement i ha de passar a garantir aquest dret, hi afegeixen. Per altra banda, diuen, es fa imprescindible fer arribar a la Generalitat la necessitat d’ampliar les beques de menjador del 100 % que són minoritàries.

Exit mobile version