Site icon La Valira

Professors i autoritats municipals de la Seu d’Urgell donen un mal exemple sense respectar les distàncies

Les autoritats municipals de la Seu d’Urgell segueixen alienes a la greu situació pandèmica i a les mesures establertes pel govern de la Generalitat per intentar reduir els alts indicadors de la covid-19 i la pressió hospitalària.

Tot i que el batlle lleidatà, Jordi Fàbrega, pediatre de formació, és la primera autoritat del municipi que hauria de complir i fer complir la normativa del Procicat, aquest dimarts no ha dubtat en fer-se una fotografia de grup al Parc del Segre juntament amb els regidors republicans, Francesc Viaplana i Núria Tomàs en un acte d’homenatge de l’ajuntament a docents jubilats en el darrer curs escolar.

La pregunta és òbvia. Com es pot demanar que infants i joves siguin el màxim de curosos en mantenir les distàncies socials i tot el que dictaminen les autoritats sanitàries si els polítics municipals i els mestres no donen exemple. Però en el cas de Fàbrega, tot sigui per la foto corresponent.

A hores d’ara, segons el darrer balanç del departament de Salut d’aquest dimarts, el risc de rebrot de la pandèmia a la Seu se situa en els 1.554 punts amb una velocitat de contagi de 2,66. Els casos actius són 173 i més de 300 persones estan confinades en els seus domicilis per contactes estrets.

Exit mobile version