Site icon La Valira

Primera aparició del bisbe després de saber-se que va encobrir una trama de pederastes

Foto: Govern d'Andorra

El copríncep Episcopal i arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives va fer la seva primera aparició pública aquest dissabte a la Seu després que LA VALIRA hagi fet públic que va encobrir una execrable trama de pederàstia, segons explica en els seus llibres La vida sexual del clero i Pederastia en la Iglesia católica, Pepe Rodríguez, periodista, investigador i coordinador d’estudis de la facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vives va assistir el cap de setmana, juntament amb la secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació d’Andorra‎ Ester Fenoll, a la celebració de la 17a Trobada Esportiva de Residències a la Llar de Sant Josep, a la capital de l’Alt Urgell, en la qual van participar centres residencials del Principat, així com de les comarques alturgellenca i ceretana.

En cap moment de les paraules que va adreçar als padrins va fer cap mena de referència a la controvèrsia generada arran de la publicació i que, sens dubte, traspassarà fronteres.

Els fets descrits es van produir a la  diòcesi de Barcelona quan Vives era bisbe auxiliar i rector del Seminari Conciliar. Pepe Rodríguez ha afirmat que Joan-Enric Vives era coneixedor de primera mà d’una trama de corrupció de menors i que va actuar perquè aquestes denúncies quedessin amagades (per més informació podeu consultar la notícia publicada aquesta setmana per LA VALIRA).

Exit mobile version