Site icon La Valira

Presó sense fiança pels tres detinguts en una baralla amb sis ferits a la Seu d’Urgell

El jutjat de guàrdia de la Seu d’Urgell va rebre aquest diumenge dos detinguts relacionats amb una baralla amb armes blanques ocorreguda la matinada de divendres a dissabte en aquesta localitat i en la qual es van veure implicades una desena de persones. Un dels ferits es troba en estat greu després de rebre una ganivetada al fetge. A hores d’ara, es troba ingressat a l’hospital del municipi després de ser intervingut quirúrgicament.

El jutge va acordar la presó provisional comunicada i sense fiança per als dos detinguts, tots dos residents a la capital de l’Alt Urgell, un de nacionalitat espanyola, de 34 anys, i un altre, de colombiana, de 20 anys.  aquests dos detinguts, durant la seva declaració al jutjat de guàrdia, van implicar un altre home en els fets. Aquesta persona de 26 anys i nacionalitat brasilera va ser detinguda ahir diumenge i aquest dilluns el magistrat també ha decretat la seva presó sense fiança.

Els fets es van iniciar inicialment a la plaça del Camp del Codina amb una discussió suposadament per temes de tràfic de drogues que no va anar a més.  Posteriorment es va la pugna es va traslladar al carrer Capdevila on van participar en la batalla entre deu i quinze persones.

La causa judicial està oberta per un delicte de lesions agreujades.

Exit mobile version