Site icon La Valira

Podem valora “l’aire de canvi social que es respira a Andorra”

Podem Andorra ha fet públic un comunicat en el qual felicita al Partit Socialdemòcrata (PS) pel resultat aconseguit aquest diumenge en les eleccions generals traduït en l’increment de 4 escons més respecte al 2015, prenent-li la majoria absoluta de DA. Així mateix destaquen també el triomf en les 2 parròquies centrals i més poblades. A més, a les parròquies d’Encamp i Ordino van estar a les portes d’aconseguir “aquesta desitjada victòria que, sens dubte, ens donarien un arc parlamentari molt diferent del que ha sorgit”.

A més, valoren els resultats com “un clar aire de canvi que es respira a Andorra cap als sectors més socials i més propers a l’esquerra. Això demostra que hem de fer polítiques dirigides cap a les necessitats de la gent, no només perquè les eleccions així ho reflecteixen, sinó per tot el que ha passat durant aquests 8 anys de majoria absoluta de la dreta de DA”.

Podem considera de forma positiva “l’estratègia de no presentar-nos i donar suport a PS” que “ha donat uns fruits” alhora que expliquen que seguiran treballant en alguns moments “de forma conjunta i en altres de forma individual”.

El comunicat conclou afirmant que persistiran “amb valentia i determinació per aconseguir una Andorra de la gent, més social, més justa i plural, en el ple convenciment que les falses promeses de la dreta dels clans familiars no van enlloc, limiten i retallen drets fonamentals del poble”.

Exit mobile version