Site icon La Valira

‘Pilotes fora’ de l’ajuntament de la Seu a l’incivisme de la plaça Joan Sansa

L’ajuntament de la Seu es desentén del cost dels desperfectes ocasionats als veïns pels actes vandàlics i d’incivisme de la plaça Joan Sansa en considerar que la corporació “no és responsable dels paraments dels edificis (façanes i sostres)”.

En resposta a un escrit de diverses comunitats de propietaris de la zona el 12 de desembre del 2018, el consistori assegura que “els porxos del passeig Pasqual Ingla i de la plaça Joan Sansa són uns espais de propietat privada afecte a ús públic” i, per tant, només es fa càrrec del “manteniment del paviment i de l’enllumenat públic”.

D’aquesta manera, l’equip de govern municipal presidit pel batlle Batalla llença ‘pilotes fora’ i no atén les reclamacions veïnals per acabar amb l’arrel del problema derivat de les pilotades a les façanes i als falsos sostres dels nois i joves que juguen a la pista poliesportiva de futbol i bàsquet.

Uns actes que, a banda, també deriven en “actituds agressives i provocadores” contra el veïnat de la zona quan recriminen als responsables algunes d’aquestes accions, tal com consta en una segona denúncia presentada recentment davant el registre municipal i de la qual s’ha fet ressò LA VALIRA.

En una primera resposta, l’ajuntament va desestimar la petició veïnal i, per a més inri, se’ls hi requereix i obliga “a fer les obres de manteniment, reparació o reposició que siguin necessàries, d’acord a la legislació vigent”, tot assegurant que “traslladarà l’escrit a la Policia Municipal, perquè intensifiqui la vigilància de la zona”.

Exit mobile version