La Valira

Per sobre de tot “la urgència del mòbil i les xarxes socials” de certes autoritats públiques

Sens dubte no hi ha ningú que el superi com a càrrec públic a la Seu d’Urgell en una de les seves grans aficions: el mòbil i les xarxes socials. I és que no hi ha pràcticament cap acte públic que no sigui fotografiat  fen servir aquest aparell electrònic.

Com a mostra, les dues recents instantànies en esdeveniments, i fins i tot reunions, on hi ha estat present que acompanyen aquest escrit. L’alcalde lleidatà, Jordi Fàbrega (JuntsxCat) no mostra inconvenient en ser retratat fent ús sempre del mòbil, suposadament aliè i desconnectat al que s’està dient. A tot plegat cal afegir la seva constància diària per estar present a les xarxes socials. Uns comptes en les quals tampoc mostra cap objecció en barrejar la informació institucional amb la propagandística de la formació a la qual pertany.

Aquest fet no és nou entre una gran part de la classe política espanyola i catalana, on públicament sigui al Parlament o al Congrés dels diputats es pot observar com les seves senyories estan més pendents del mòbil que del que està succeint, tot i que com a representants de la ciutadania haurien de ser els primers a donar exemple.

Exit mobile version