Site icon La Valira

Peculiar concentració a la Seu amb motiu de l’1 de Maig contra tot allò que té a veure amb l’Estat espanyol

Mentre moltes ciutats i territoris dels països europeus es manifestaran aquest diumenge 1 de Maig contra l’elevat cost de la vida i reivindicar i exigir que la ciutadania tingui salaris, treballs, pensions i habitatges dignes, l’Esquerra independentista de l’Alt Urgell ha convocat una peculiar concentració.

Així aquests col·lectius, que volen “prendre el poder” segons l’eslògan de la seva convocatòria, assenyalen com a principals culpables dels “atacs a les condicions de vida de la classe treballadora” a la burgesia i tot allò que té a veure amb l’Estat espanyol.

En el document no en fan cap crítica a la gestió feta pel govern de la Generalitat (JuntsxCat i ERC), amb el suport de la CUP, mentre arremeten contra l’executiu central de PSOE i Unidas Podemos per la nova reforma laboral “feta a mida dels interessos de la patronal”. A més, asseguren que “els estats espanyol i francès han augmentat la seva capacitat de control social per prevenir qualsevol esclat de descontentament”.

Tampoc se’n salven de les seves crítiques UGT i CCOO als que qualifiquen de “sindicats grocs” mentre que eviten referir-se al sectarisme establert per algunes organitzacions sindicals independentistes d’àmbit territorial exclusivament català.

Exit mobile version