La Valira

Obres que no acaben mai al Gran Valira, a la zona del pont de París

Foto: Jaume García Garriga

Les obres per a la millora hidràulica del riu Valira a la zona del pont de París d’Andorra la Vella continuen sense acabar-se tot i que es van iniciar el febrer passat i tenien un termini d’execució de tres mesos.

A hores d’ara, els treballs de reparació de la part central de la llosa, que és la zona més afectada per l’erosió que causa el curs de l’aigua, es troben aturats i sense que se sàpiga quan finalitzaran, ja que s’ha donat prioritat a les obres de l’avinguda de Meritxell que han d’estar enllestides aquesta mateixa setmana, coincidint amb la festa major de la parròquia.

L’empresa que duu a terme les obres al Gran Valira és TP Unitas Armengol & Montané Sau amb seu social a Escaldes-Engordany i presidida per Daniel Armengol Bosch, conseller general per Demòcrates per Andorra (DA) durant la legislatura anterior (2011-15) i actual vicepresident de la Cambra de Comerç del Principat.

El Ministeri d’Ordenament Territorial va adjudicar, mitjançant concurs, el 6 de desembre de l’any passat les actuacions del riu Valira a la societat que realitza la major part dels treballs públics a Andorra, en aquest cas per un import de 431.530 euros.

Paradoxalment i coincidint amb l’entrada al Consell General (Parlament) d’Armengol, el 2011 es van fusionar dues de les empreses de treballs públics amb més trajectòria al país pirinenc, TPA i TPM que van donar pas a l’actual Unitas que aplega la major part de l’obra no privada del Principat.

Exit mobile version