Site icon La Valira

Nyap de l’ajuntament de Puigcerdà: Foment obliga a retirar dos reductors de velocitat a l’avinguda França

El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, antic Foment, ha obligat a l’ajuntament de Puigcerdà a retirar dos reductors de velocitat que havia instal·lat a l’avinguda França, que va entre la duana i Bourg-Madame, per no haver demanat autorització prèvia.

Uns dispositius que es col·loquen sobre la superfície de la carretera i que tenen la finalitat de mantenir la velocitat en determinades zones

La corporació ceretana encapçalada per l’alcalde Albert Piñeira (JuntsxCat) sempre havia denegat la possibilitat de posar aquests mecanismes a aquest vial donat que la travessera és de titularitat estatal.

Amb tot, en una decisió unilateral de darrera hora, a uns dies de la celebració de les eleccions municipals del pròxim diumenge, Piñeira va decidir tirar pel dret i encetar els treballs per posar els dispositius.

Assabentades les autoritats del ministeri de Transports i Mobilitat, de manera extraoficial, han ordenat la retirada immediata dels reductors (vegeu foto adjunta) la qual cosa representarà una important despesa econòmica que haurà d’assumir el consistori, és a dir, tots els contribuents ceretans.

Exit mobile version