Site icon La Valira

Nova concentració pels drets socials a Andorra la Vella el divendres a les vuit del vespre

Organitzacions sindicals, entitats socials i partits polítics han convocat una concentració a les vuit del vespre del pròxim divendres dia 13 de desembre per reclamar, una vegada més, una “Andorra més social”. La convocatòria tindrà lloc a l’avinguda Meritxell, davant del passatge Biscariet.

Gairebé un any després de la concentració que va plegar un miler i mig de persones a l’avinguda Meritxell -el 17 de desembre del 2018- en aquest mateix escenari, coincidint amb el darrer dia de la campanya per a les eleccions comunals, es tornaran a reivindicar millors salaris i pensions, preus de lloguers assequibles o drets com ara el d’acció social, a l’avortament, el vot dels residents als comicis per escollir als representants de les corporacions locals, així com l’aplicació de mesures per revertir l’actual emergència climàtica i de lluita contra la pobresa.

Els promotors de la mobilització són els sindicats (USdA, SAT, SEP i Sipaag), els partits que s’oposen al govern (PS, i Podem Andorra) i entitats socials, com ara Stop Violències, l’Institut dels Drets Humans d’Andorra, Hippies Andorra i Fridays For Future. A banda, també hi ha altres entitats que donen suport a la convocatòria però que aquest dilluns no han estat presents en la reunió de coordinació.

Exit mobile version