La Valira

Netflix promociona internacionalment l’Aran amb el rodatge d’una pel·lícula nadalenca

La localitat d’Arties, a la Val d’Aran, és l’escenari aquests dies de la gravació de la pel·lícula A mil kilómetros de la Navidad, una comèdia d’Álvaro Fernández Armero produïda per Neflix.

Des de l’Aran el rodatge de la plataforma de streaming  ha estat molt acollit com a forma de promoció internacional d’aquestes produccions i l’impacte econòmic per la Val.

El film és una comèdia protagonitzada per l’actor Tamar Novas, dirigida per Álvaro Fernández Armero, amb guió de Francisco Arnal i Daniel Monedero i produïda per Kiko Martínez. El rodatge es durà a terme entre Madrid, Arties i Benasc i la seva estrena està prevista per al Nadal de 2021.

A mil kilómetros de la Navidad explica la història de Raúl (Tamar Novas), un jove a qui totes les desgràcies de la seva vida li han succeït durant les festes nadalenques. Per aquest motiu, el protagonista odia les nadales, els Reis Mags i tot allò que tingui a veure amb les festes de final d’any. Aquest any, però, les coses es torcen quan es veu obligat a viatjar a una fàbrica de torrons de Valverde, un poble entregat al Nadal, una experiència que haurà de compartir amb la Paula, la professora de la localitat.

 

Exit mobile version