Site icon La Valira

Neixen quatre cadells d’os bru a Naturlàndia

Quatre cries d’ os bru van néixer el mes de febrer al parc d’animals de Naturlandia. Els  cadells van néixer a l’interior d’una cova on la mare, una de les dues femelles del parc, es va retirar durant la hibernació, fins que a principis de maig van sortir del refugi i va ser quan els cuidadors del parc van poder certificar el bon estat de salut i l’evolució positiva dels animals.

Aquest és el segon naixement de plantígrads a Naturlandia, i actualment el parc compta amb tres exemplars adults, un mascle i dues femelles, i les quatre cries.

Pel que fa a la gestació dels ossos bruns és d’entre set i vuit mesos i els cadells solen pesar entre 350 i 500 grams. A través d’un comunicat fet públic aquest dimarts, Naturlandia explica que el més habitual és que en tinguin un o dos, i asseguren que el naixement de quatre exemplars indica la vitalitat del grup i la tasca dels professionals del parc.

Els cadells són fills de l’Enciam i el Julio, dos ossos bruns que van arribar a la Rabassa el 2013 quan es va obrir el parc d’animals procedents del Parque de la Naturaleza Cabárcenoa, a Cantàbria.

Exit mobile version