Site icon La Valira

Neguit dels treballadors del Punt de Trobada per “la incertesa i por” davant el seu futur

Els treballadors del Punt de Trobada han fet públic un comunicat arran de les informacions aparegudes amb relació a que la societat Cosp, SA, representada per la família Mallol, hagi demanat a la Batllia el desallotjament en dos mesos de la superfície comercial. En aquest sentit mostren el seu sentiment “d’indignació, de por i d’incertesa” davant aquesta sol·licitud.

Un comunicat que reproduïm textualment a continuació:

Tot i haver cobrat una indemnització milionària de més de 7 milions d’euros, ara no volen que la nostra empresa, pugui recuperar-se de les fortes pèrdues causades pel tancament de fronteres per la pandèmia de la Covid-19, fent així que la nostra liquidació corri el perill de no poder-se fer efectiva i que moltes empreses del país i de fora, no puguin cobrar les factures.

Ens sentim molt molestos i indignats del fet que la família Mallol, propietaris del terreny però no de l’edifici doncs no el van construir ells, sinó la Família Cachafeiro, ens tractin publica i obertament sense cap prejudici, com un problema, i afirmant que no és seu, si més no quan seran els llogaters de la futura empresa, on, com ha declarat públicament Pyrenees, i treballarem molts de nosaltres.

Estem ja cansats de què ens utilitzin en un afer on els més perjudicats som els treballadors i de rebot les nostres famílies senceres, per la fragilitat que suposa ser un assalariat, i saber que et quedaràs al carrer en un temps que passa de 2 a 14 mesos depenen del que dicti la Batlle.

Estem patint molts problemes de salut agreujats per aquesta situació, ansietat, angoixes, nits sense dormir, mal humor, desànim general i tot això repercuteix en el nostre dia a dia i el de les nostres famílies.

Davant de la situació exposada, volem que es tingui en compte que darrere d’aquest desallotjament que els Mallol volen portar a execució, hi ha persones i famílies que estan molt afectades i amb una gran incertesa pel nostre futur.

Ens mereixem que es faci tot el possible per garantir els nostres drets i el nostre futur laboral”.

Exit mobile version