La pacient de 78 anys procedent de l’hospital de la Seu, que es troba al centre sanitari de Meritxell a Andorra, evoluciona favorablement i ja no necessita ventilació mecànica tot i que encara haurà de romandre uns dies més a la Unitat de Cures Intensives. Així ho ha explicat en roda de premsa aquest dilluns el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

El titular de sanitat ha informat també que dels 32 pacients que han necessitat mecànica a l’UCI de l’hospital, un total de dotze han pogut superar satisfactòriament aquesta ventilació, mentre que set han perdut la vida.

A hores d’ara, hi ha 18 pacients a l’UCI, tretze dels quals en ventilació mecànica. El nombre de casos positius acumulats és de 717, 433 dels quals encara actius. S’han curat 248 persones i han mort 36.

A planta hospitalària hi ha 37 pacients. 58 professionals sanitaris estan infectats en data d’avui i 11 pertanyen a persones dels cossos especials.

A la residència sociosanitària del Cedre es troben 39 persones positives, de les quals 16 procedeixen del geriàtric privat de la Salita.