Primeres veus crítiques de militants d’ERC envers la gestió de Jordi Fàbrega (JuntsxCat) per la seva manca de “modèstia” i “massa protagonisme”.

La utilització dels comptes personals de l’alcalde lleidatà en les xarxes socials per informar a la ciutadania sobre la crisi sanitària, en lloc de fer-ho a través del “canal oficial” de l’ajuntament ha creat malestar en una part de la militància republicana de la capital alturgellenca.

El dard enverinat que Fàbrega va llençar al partit amb el qual comparteix el govern municipal, arran l’entrevista que TV3 va fer al president d’ERC, Oriol Junqueras, va fer reaccionar a alguns militants republicans urgellencs que el van acusar de pecar d’un excés d’egocentrisme.

És de domini públic que Fàbrega, ara com a batlle i anteriorment com a director assistencial de l’Hospital de la Seu, dedica moltes hores al dia a fer servir les xarxes socials.

Uns canals en els quals barreja la informació institucional de l’ajuntament amb tot que envolta l’actualitat de la seva formació política i amb el procés com si es tractés d’un activista més que s’adreça exclusivament als seus votants.

Es dóna la circumstància que, fins i tot, les dades del seguiment de la pandèmia de la covid-19 les ofereix primer al Twitter i Facebook personals, sense fer servir els comptes informatius oficials del consistori.