Site icon La Valira

Mercadona vendrà mascaretes i ampliarà l’horari de tancament

Mercadona s’unirà a la resta de les principals cadenes de supermercats a Espanya i vendrà mascaretes a les seves botigues, segons ha confirmat la companyia. A partir del dijous 14 de maig, els clients podran adquirir aquest producte en packs de 10 unitats a un preu de venda de 6 euros el paquet.

La companyia també dotarà als seus empleats de més productes de seguretat, augmentant les recomanacions del Ministeri de Sanitat. Mercadona ja va posar a la disposició dels treballadors ulleres de protecció ocular i els utensilis d’higiene i prevenció necessaris tant en botigues com en blocs logístics i magatzems, i l’adopció dels criteris específics respecte a la salut, garantint distàncies i aforaments en totes les seves dependències.

Canvi d’horari

D’altra banda, la companyia confirma que a partir del dilluns 11 de maig, l’horari de tancament de tots els seus supermercats s’ampliarà fins a les 20.00 i l’obertura serà a les 09.00 hores. Mercadona recalca que donada l’excepcionalitat “s’anirà adaptant a les circumstàncies canviants, modificacions que, en cas que es duguin a terme, seran comunicades a cada moment

Per a continuar atenent els col·lectius més desfavorits, es reactiven els processos de donació de productes de primera necessitat als menjadors socials i bancs d’aliments amb els quals la companyia venia col·laborant habitualment.

Exit mobile version