Site icon La Valira

Un grup d’estudiants es manifesta a la Seu en el marc de la Vaga Feminista

Un esmorzar popular seguit d’una manifestació d’estudiants que ha sortit del passeig Joan Brudieu han encetat aquest divendres 8 de març els actes en el marc de la vaga feminista a la Seu convocada per diversos col·lectius de l’Alt Urgell coincidint amb el Dia Internacional de les Dones.

D’altra banda, a les 12 del migdia hi ha previstos un taller de sòl pelvià i un altre de serigrafia a la plaça de les Monges.

A les 2 del migdia, a la mateixa plaça, començarà un dinar popular. El preu és de 5 euros i les assistents hauran de portar el seu plat i coberts. Les inscripcions es poden fer a través de l’Instagram de Feministes Alt Urgell.

La jornada continuarà a les 4 de la tarda amb un cafè-concert a l’Ateneu Alt Urgell amb Bikimel. Més tard, a 2/4 de 6 de la tarda es farà un taller de pancartes, previ a la manifestació de 2/4 de 8 del vespre, que sortirà de la plaça de Catalunya, sota el lema “Ens aturem per canviar-ho tot”.

Tot seguit, a les 9 del vespre, es farà un sopar de pinxos a l’Ateneu Alt Urgell. La jornada continuarà amb la projecció de la pel·lícula “Ouaga Girls”, als Cinemes Guiu. Paral·lelament, a les 11 de la nit, a l’Ateneu Alt Urgell es farà un concert per a l’autogestió amb el grup Maripakis.

Exit mobile version