Una gran part dels comerciants de la Seu han expressat el seu malestar per la decisió de l’equip de govern municipal encapçalat pel batlle Batalla, de suspendre aquest dimarts el tradicional Mercat Setmanal, “per les previsions meteorològiques i a causa de la gran nevada que està caient avui (ahir dilluns) sobre la Seu d’Urgell, així com a bona part del territori pirinenc i prepirinenc”, segons han explicat a través d’un comunicat.

Alguns botiguers han explicat a LA VALIRA que el consistori hauria de tenir “més cura i filar més prim en prendre decisions d’aquesta mena”, ja que les previsions del temps justament per aquesta jornada no pronostiquen precipitacions (que poden tornar a ser de neu) fins a la tarda. Una mesura que consideren perjudica les seves vendes tenint en compte que el Mercat és punt de trobada per potencials compradors locals i d’altres punts del territori en uns moments “difícils” pel comerç de proximitat.

La nevada va caure durant el matí d’aquest dilluns i va parar a primera hora de la tarda, per la qual cosa, “les brigades municipals van tenir temps suficient per netejar la neu de les voreres i els carrers Major i Canonges” on es concentren la major part de les parades de venda.

Tal com es pot observar a la fotografia que s’adjunta, el carrer Major no presenta cap afectació important de mobilitat ni per a persones ni vehicles.