Site icon La Valira

L’oposició reclama la dimissió de l’alcalde que es va enfrontar a okupes amb una destral

Els tres grups de l’oposició a l’Ajuntament de Caldes de Malavella han reclamat a l’alcalde de la localitat i president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que dimiteixi després que hagi circulat a les xarxes socials un vídeo d’ell encarant-se amb uns okupes portant una destral.

ERC, Som Caldes-Amunt i Caldes en Comú han emès un comunicat conjunt, després d’haver-se reunit aquest diumenge a la tarda, manifesten que “aquesta no és la imatge ni els valors que volem que transmeti el poble”. Malgrat posicionar-se contra l’ocupació, rebutgen que “ningú” es prengui “la justícia per la seva mà”, i consideren “inadmissible” el comportament de l’alcalde.

Balliu, de Junts, assegura que va actuar en defensa pròpia i no com un agressor. Segons ha explicat l’alcalde de Caldes, els ocupants de la seva finca “van sortir amb uns pals amenaçant-me”, per la qual cosa es va sentir amenaçat i va agafar “la primera eina” que va trobar.

L’oposició, però, assenyala que Balliu “no es pot desvincular de la condició d’alcalde” i lamenta que no hagi estat informada dels fets pel govern local abans que pels mitjans de comunicació..

Està previst que, aquest dilluns a la nit, Balliu ofereixi explicacions sobre el vídeo en una reunió de la junta de portaveus.

Exit mobile version