Site icon La Valira

Llum verda de la Fiscalia perquè el Suprem investigui Borràs

La Fiscalia ha demanat al Tribunal Suprem que es declari competent per investigar la diputada i portaveu de Junts per Catalunya Laura Borràs per les suposades adjudicacions irregulars de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

La titular del Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona, Sílvia López Mejía, va remetre l’afer al Suprem perquè Borràs, com a membre de la Diputació Permanent del Congrés, és aforada.

Després de rebre l’exposició raonada de la jutgessa, el Suprem va preguntar a la Fiscalia si havia d’assumir la investigació que afecta la diputada, a qui la titular del Jutjat 9 de Barcelona va atribuir la concessió arbitrària -a dit- de diversos contractes a l’informàtic Isaías Herrero durant el període 2013-2018, quan Borràs dirigia la ILC.

La resposta de la Fiscalia, coneguda aquest dimarts, dona llum verda a la Sala Segona del Suprem, que presideix el magistrat Manuel Marchena, perquè investigui si Borràs va cometre delictes de prevaricació, malversació, frau administratiu i falsedat documental.

Exit mobile version