Els Mossos d’Esquadra investiguen la denúncia presentada per un veí de la Seu d’Urgell que el passat 2 de novembre va ser víctima del llançament d’un ganivet des del balcó d’un immoble del passeig del Parc d’aquesta localitat, sense que encarà s’hagi produït cap detenció.

El denunciant, que anava acompanyat del seu fill petit menor d’edat quan es van produir els fets, explica en l’acusació que el dia que va tenir lloc el succés anava caminant pel carrer dirigint-se a la comissaria de la Policia Nacional per renovar el seu DNI. Quan passaven pel passeig del Parc els van llençar un objecte des d’un cinquè o sisè pis d’un edifici de la mateixa avinguda. Alhora va sentir una veu que cridava ‘Viva España’.

En un principi no li va donar importància i va continuar transitant fins a les dependències policials situades a l’avinguda del Salòria. De tornada, i per curiositat, va passar pel costat de l’edifici per mirar que li havien llençat, comprovant que es tractava d’un ganivet amb l’escrit ‘Selección Española de Fútbol’. A partir d’aquell moment es va espantar molt pensant en el que podria haver succeït tenint en compte que anava amb el seu fill. El ganivet va ser lliurat als agents policials justament quan va presentar la denúncia.

L’home sospita que, tot i que actualment no milita en cap formació de caràcter independentista, es pugui tractar d’un acte d’odi, ja que no amaga la seva tendència política que, a més, declara obertament a través de les xarxes socials.