Les darreres setmanes l’aigua està sent malauradament protagonista en diferents espais públics de la Seu d’Urgell. Aquest dilluns al vespre es va produir una fuita a la font ubicada al passeig Joan Brudieu, inundant parcialment aquesta artèria del centre de la localitat, segons han explicat a LA VALIRA alguns testimonis.

Tècnics de l’empresa municipal HIULS SL, titular del Servei Municipal d’Aigües, es van personar fins a l’indret després que alguns veïns donessin l’avís a la guàrdia urbana. Aquest matí els operaris de la companyia han procedit a l’arranjament de l’avaria localitzada justament al costat del mateix sortidor.

Aquest accident s’afegeix al del passat 20 de juliol quan una canonada es va rebentar a la zona compresa entre els carrers Guillem de Plandolit i Mare Janer, provocant l’aixecament d’un voral de la calçada.

D’altra banda, altres veïns han denunciat a LA VALIRA que el passat dissabte 4 d’agost, durant pràcticament tot el dia, es van malbaratar litres i litres d’aigua al parc de la Boixadera perquè, suposadament, no hi havia de guàrdia cap treballador del Servei Municipal de Parcs i Jardins per tancar els sortidors.