Site icon La Valira

L’Hospital de la Val d’Aran comptarà amb un segon quiròfan el 2019

El Conselh Generau d’Aran ha tret a licitació les obres per construir el segon quiròfan i el trasllat del laboratori i l’àrea d’analítiques de l’Hospital de la Val d’Aran per un import de 780.713 €. El centre comptarà amb un bloc quirúrgic i obstètric totalment renovat en l’actual edifici, ja que les obres serviran per reformar el quiròfan existent i construir-ne un de nou.

La previsió és que les obres estiguin acabades l’estiu del 2019 i que així es pugui comptar amb dos espais quirúrgics totalment renovats en època de màxima afluència de visitants a l’Aran. Les obres de remodelació de l’antic quiròfan es duran a terme una vegada hagi passat l’hivern que ve, per poder garantir al màxim la disponibilitat d’un espai per realitzar intervencions quirúrgiques.

L’àrea d’analítiques es traslladarà a l’espai que ocupaven fins ara els serveis administratius i de direcció de l’hospital i que totes les actuacions que queden pendents per millorar l’equipament estaran coordinades perquè tinguin el mínim d’afectació per als usuaris.

Els serveis administratius i de direcció del centre hospitalari en els que hi treballen 11 persones, ocuparan un local de dues plantes amb un total de 287 m adquirit pel Conselh Generau d’Aran, amb l’ajut en el finançament de la Diputació de Lleida, que disposarà dels despatxos dels serveis administratius i de direcció i del servei aranès de Benestar i Salut, 3 sales de reunions multiusos i l’arxiu. El trasllat es farà efectiu aquest mes de febrer.

Exit mobile version