Site icon La Valira

L’expresident del Consell de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, intenta recol·locar les seves ‘titelles’ a la comarca

L’expresident del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i exregidor d’Urbanisme i Hisenda de l’ajuntament de la Seu, Jesús Fierro, continua manegant els fils de la formació neoconvergent, JuntsXCat, i compagina els seus negocis immobiliaris actuals amb l’intent de col·locar les seves ‘titelles’ al capdavant de les llistes electorals de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Així, Fierro ha determinat que l’exdelegat del Govern a l’Alt Pirineu, Ricard Pérez, sigui la persona que pugui accedir a l’alcaldia d’Oliana per intentar aconseguir desbancar a l’actual govern municipal olianès format per republicans i socialistes. A més, hi treballa actualment per poder recol·locar a altres dirigents de la formació que van haver d’abandonar els seus càrrecs públics a conseqüència de la sortida de Junts del Govern de la Generalitat.

Tanmateix, el màxim dirigent del partit a l’Alt Urgell està realitzant moviments per tal que Junts recuperi l’alcaldia de la Seu sense la necessitat de tornar a repetir l’actual pacte de govern amb ERC, un adversari que, des de fa mesos, s’ha convertit en incòmode.

Els republicans, en certa manera només de cara a la galeria, han restat protagonisme a un Jordi Fàbrega, en hores baixes, a causa del creixent augment de la seva impopularitat davant una deficient gestió municipal i el paper d’activista i partidista, deixant de banda el seu rol institucional, en favor sempre dels interessos de JuntsxCat.

Exit mobile version