Site icon La Valira

Les persones que entrin d’Andorra a Espanya hauran de guardar, a partir de divendres, 14 dies de quarantena

A partir de la mitjanit d’aquest dijous a divendres totes les persones que es traslladin d’Andorra a Espanya hauran de guardar 14 dies de quarantena mentre duri l’actual estat d’alarma. Les úniques excepcions són pels treballadors fronterers, els transportistes i els professionals de la sanitat.

La normativa estipula que totes les persones que arribin a l’Estat espanyol tan sols podran sortir de casa o l’hotel on s’allotgin per anar a comprar menjar, fàrmacs, productes de primera necessitat i anar als equipaments sanitaris.

L’ambaixador espanyol a Andorra, Àngel Ros, ha explicat que s’està treballant perquè es puguin incrementar les excepcions, com ja va passar el passat mes de març quan el govern espanyol va restablir els controls a les fronteres terrestres. Cal recordar que les mesures extraordinàries en aquell moment no van afectar les relacionades amb les visites mèdiques programades, per raons humanitàries i pels professionals amb negocis oberts a un costat i l’altre de la frontera.

Exit mobile version