Site icon La Valira

Les obres de Meritxell i Carlemany provoquen una baixada important de visitants

El ministre de Turisme d’Andorra, Francesc Camp, ha reconegut aquest diumenge que les obres de reforma de les avingudes Meritxell i Carlemany estan repercutint en les xifres de visitants, tot i que no ha facilitat en quin percentatge es pot quantificar aquesta baixada.

Tot i que els comerciants i els hotelers consideren que en un principi les obres no van influir en l’afluència turística, el fet ara que s’hagi estès la notícia de les dificultats per passar i accedir als comerços més enllà d’Andorra està afectant considerablement en el nombre de vendes. Alhora els visitants fan una pitjor valoració de l’estada per la imatge que se’n porten: tanques que limiten les zones de voravia i calçada en obres o passarel·les de diferents nivells, són alguns dels impediments en la mobilitat amb les quals es troben els turistes.

Els treballs d’embelliment de Meritxell es van iniciar el passat 4 d’abril i és previst que finalitzin el pròxim 3 d’agost. El cost total de les obres és de prop d’11 milions d’euros.

Exit mobile version