Site icon La Valira

Les noves freqüències de la línia entre la Seu i Puigcerdà no s’adapten a les necessitats d’estudiants i treballadors

Els nous horaris i freqüències de la línia de bus entre la Seu i Puigcerdà està provocant les primeres queixes entre els usuaris, principalment entre escolars i treballadors.

Segons han explicat a LA VALIRA alguns pares dels estudiants que es desplacen diàriament entre totes dues comarques, la nova planificació horària, vigent des d’aquest dimarts, obliga a romandre al carrer als alumnes per haver-hi molt més marge de temps a les arribades dels autobusos.

Tanmateix, expressen el seu malestar perquè de dilluns a divendres hi ha una franja a la tarda en la qual no hi ha cap bus. El primer surt a les 16.20 h i el següent a les 19.50 h. El més normal seria que hi hagués un autobús a les 18.00 h pels escolars que acaben les classes a les 17.00 h.

Els antics horaris contemplaven una sortida a les 18.45 h, que enllaçava amb les línies que arriben a la Seu a la tarda de Lleida o Barcelona.

Els usuaris afectats asseguren que és “molt fàcil confeccionar uns nous horaris sense consultar a les persones que agafen el bus sovint per anar a treballar o estudiar”.

Exit mobile version