Site icon La Valira

Per fi: Endesa canvia el transformador d’Escoles Pies de Puigcerdà

Endesa ha decidit canviar el vell transformador d’Escoles Pies de Puigcerdà després de les reiterades queixes i denúncies per part de veïns i comerciantes del carrer Alfons I i de les vies dels voltants.

La companyia responsable d’aquesta zona acaba de permutar aquest dilluns l’obsolet subministrador elèctric per un de més modern i amb la capacitat suficient per al consum actual de la zona afectada.

Acaben així mesos de patiment i mals de cap, que a poc a poc es van anar transformant en inquietud i impotència Davant la manca de solucions per part d’Endesa, els veïns i els comerciants afectats van optar per denunciar en diversos àmbits, inclosos els mitjans de comunicació i xarxes socials, la situació que patien.

Utilitzar un ascensor era un veritable risc per al veïnat de la zona, ja que el perill de quedar-se tancat per la falta de llum era imminent, a banda de la pèrdua d’alguns electrodomèstics que es van fer malbé. Tanmateix les empreses i comerços de la zona no només perdien facturació sinó dades, ja que els talls de llum eren freqüents i es podien perllongar durant moltes hores.

Exit mobile version