Site icon La Valira

Les botigues continuaran tancades els caps de setmana a totes les comarques catalanes

Els centres comercials i botigues de més de 400 metres quadrats podran reobrir a partir de dilluns, només entre setmana, segons ha anunciat aquest divendres la consellera de Salut, Alba Vergés. Amb tot, continuaran tancats els caps de setmana els establiments no essencials a totes les comarques catalanes, sense excepcions.

També seguiran sense canvis les limitacions horàries de bars i restaurants, que podran obrir només de quarts de vuit a quarts d’onze del matí i d’una a quarts de cinc de la tarda. També es mantindran les restriccions de mobilitat actuals: el toc de queda a les deu del vespre i el tancament perimetral comarcal.

L’altra flexibilització de les mesures afecta les piscines, que fins ara podien obrir amb un aforament del 30% i ara s’eleva al 50%. Les activitats esportives en grup estaran autoritzades amb grups de fins a sis persones, respectant sempre l’aforament màxim d’un terç.

Per altra banda, es recuperaran les classes presencials per als alumnes de segon curs dels ensenyaments universitaris a partir del 8 de març.

Exit mobile version