La Valira

L’alcaldessa de l’Alt Urgell dels discursos d’odi de Junts es treu de nou la careta, ara ERC li fa nosa al Consell Comarcal

L’alcaldessa de Ribera d’Urgellet i vicepresidenta del Consell de l’Alt Urgell (CCAU) Josefina Lladós (JuntsxCat) ha tornat a llançar aquest dimarts un dau enverinat contra els seus socis de govern republicans a l’ens comarcal.

Lladós, coneguda pels seus discursos d’odi contra els seus rivals polítics que no pensen com ella, ha afirmat, una altra vegada utilitzant un to arrogant i totalitari, que la comarca no recuperarà el seu lideratge si la formació que lidera l’expresident del CCAU, Jesús Fierro, no torna a recuperar la majoria absoluta.

La batllessa alturgellenca va entrar a formar part de l’ens després que el seu company de partit, Miquel Sala, hagués de dimitir pels menyspreus i els abusos d’autoritat comesos contra la portaveu del grup de Compromís, Carlota Valls.

En aquell moment, Lladós arribava per la porta gran enmig dels discursos d’odi que havia difós a través de les xarxes socials.Uns missatges, fregant el delicte, que els va fer sense donar la cara, sinó amagant-se darrere del compte @calrèflex, que compartia amb el seu exmarit, funcionari del Govern d’Andorra.

Ja ho van explicar a LA VALIRA i és bo recordar-ho de bell  nou, en la present campanya electoral, en les piulades de @calrèflex, es van dedicar epítets com “rata”, “mala pècora”, “subnormal”, “carceller”, “renegat”, “traïdor”, “vividor”, “feixista”… a tot un seguit de dirigents polítics d’altres partits, com Miquel Iceta, Gabriel Rufián, Pablo Echenique o Òscar Ordeig.

A la periodista de formació, Josefina Lladós, les maldites hemeroteques juguen a la seva contra, sense que, a hores d’ara, hagi demanat disculpes a les seves ‘víctimes’.

 

Exit mobile version