Site icon La Valira

L’alcalde i la seva “núvia”, plats forts del cartell de Carnaval de l’Estudiantina de la Seu

Torna el Carnaval a la Seu d’Urgell i com ve sent tradicional han tornat a aparèixer pels carrers del municipi uns cartells que no desaprofiten l’ocasió per mantenir el to sarcàstic i irònic propi de les dates. Un any més s’ha elaborat un pòster en el qual la sàtira als polítics segueix sent la protagonista. I com és habitual són objecte de l’humor més subtil alguns dels integrants del consistori alturgellenc.

Convé destacar sobretot la parella de promesos integrada pel nuvi, en aquest cas l’alcalde i la seva “núvia” en la figura del vicealcalde que apareixen als balcons d’un edifici de la plaça Europa (actualment ocupat per una desena de persones) i que ‘hauria passat a mans de l’ajuntament’, segons l’escut col·locat a la porta de l’immoble. Suposadament anima la festa un cap de l’oposició vestit per l’ocasió.

Els cartells són el preàmbul a la tradicional cantada de l’Estudiantina de la Germandat de Sant Sebastià que tindrà lloc a partir de les 11 del matí d’aquest dissabte pels carrers del Mercat. I a les 5 de la tarda, la rua omplirà de comparses i diables els principals carrers del municipi.

Exit mobile version