Site icon La Valira

L’alcalde d’Organyà adjudica a l’empresa del seu fill l’explotació del càmping i de la piscina per 25 anys

El passat mes d’abril l’ajuntament d’Organyà (Alt Urgell) va adjudicar la gestió i les obres del càmping i la piscina de la localitat pels pròxims 25 anys a l’empresa del municipi PadelOrg scp i de la qual és administrador únic el fill de l’alcalde, Celestí Vilà (JuntsxCat).

El mateix batlle ha reconegut que hi va a haver empreses de Mèxic i Barcelona interessades, però només l’administrada per Robert Vilà Patsi es va presentar al concurs.

Tot i que hi va haver empreses de Mèxic i Barcelona interessades, només una es va presentar al concurs que es va iniciar el mes de gener i que paradoxalment va acabar amb l’adjudicació definitiva de la concessió a la societat del fill del batlle. I, per tant, tot queda a casa.

Durant el ple municipal celebrat el passat 26 d’abril, el regidor de Compromís x Organyà, Antoni Fiol, va manifestar, segons recull l’acte, que “la promoció de la licitació ha estat passiva, no ha transcendit i com a resultat només se n’han presentat uns”.

En una primera fase les obres van contemplar la renovació de la zona de la piscina, amb una plataforma d’accés per a persones amb discapacitat. També s’ha ampliat la terrassa del bar i s’ha creat una nova recepció. Posteriorment se seguirà amb la remodelació dels bungalous.

La segona fase de les obres, passat l’estiu, preveu la construcció d’un edifici social i la remodelació dels espais a l’aire lliure, com la zona de barbacoes. El projecte té un cost de més de 384.000 euros.

A continuació, s’adjunta el contracte signat entre l’ajuntament d’Organyà i l’empresa Padelorgscp per si es vol consultar,

contracte VILÂ

Exit mobile version