Site icon La Valira

L’ajuntament de la Seu es desentén de l’estació d’autobusos

L’estació d’autobusos, la porta d’entrada a la Seu d’Urgell, mostra un aspecte molt degradat i més propi d’un lloc tercermundista. Tot i les promeses del seu alcalde, Albert Batalla (PDECat) d’una inversió important per part de la Generalitat fa més d’un any per revertir la situació, les instal·lacions continuen presentant, a hores d’ara, un mal estat de conservació i manteniment.

La descripció de les deficiències de l’equipament dibuixa un edifici brut i mal conservat amb una marquesina, que cobreix la part de l’estació, molt deteriorada. A més, els lavabos, tal com es pot observar en la fotografia que s’adjunta, estan completament malmesos pel vandalisme.

El ple municipal del 2016 va demandar a la Generalitat que inclogués als pressupostos una partida per a la reforma integral de l’estació, que es va fer l’any 1992 amb motiu de la seu olímpica pels Jocs de Barcelona.

Tot i que la resposta va ser afirmativa per part de Territori i Sostenibilitat la remodelació no arriba i l’ajuntament ha prioritzat en les seves inversions la construcció del nou centre de serveis per a les brigades municipals amb un cost de quasi 2 milions d’euros.

Exit mobile version