Site icon La Valira

L’Ajuntament de Vielha subvencionarà a les famílies amb fills menors que participin en els casals d’estiu

Les famílies que tenen fills/es menors d’edat que participen en els casals d’estiu ja poden demanar l’ajuda extraordinària que ofereix l’Ajuntament de Vielha e Mijaran (UA-PSC).

Aquesta subvenció té com a objectiu ajudar les famílies a pal·liar els efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la COVID-19. L’ajuda, que serà del 50% del cost, fins a un total de 150€ per menor i activitat, serveix per a finançar les despeses corrents de la participació en els casals d’estiu que es realitzin a la Val d’Aran durant els mesos de juny, juliol i agost.

Per a optar a aquestes ajudes, s’hauran de complir com a mínim els següents requisits: Que el menor, i com a mínim un de els/les pares/mares, estiguin empadronats a Vielha e Mijaran a dia 1 de gener de 2021, que el menor tingui menys de 18 anys, presentar la sol·licitud dins del termini establert, que la família no tingui cap deute tributari o d’un altre tipus amb l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, i que els/les pares/mares estiguin al corrent de pagament de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.

Els sol·licitants no podran superar la renda d’unitat familiar. Les famílies de dos membres no podran superar els 23.212,20€, les famílies de tres membres tindran un límit de 30.482,10€, les famílies de quatre membres 36.157€ i les famílies de cinc membres 41.031,10€. A partir dels sis membres s’afegirà 3.610,20€ per cada nou membre computable. El volum màxim d’ingressos no podrà excedir de 155.000€ entre tots els membres de la unitat familiar i el rendiment de patrimoni es limitarà a 1700€.

Exit mobile version