Site icon La Valira

Naut Aran reclamarà a la companyia Endesa pel despreniment de la ribera de Valarties

L’Ajuntament de Naut Aran ha decidit en l’últim ple ordinari d’aquesta legislatura reclamar a la companyia Endesa com a responsable del despreniment de grans dimensions a la ribera de Valarties del passat mes de maig de 2018.

En la sessió plenària el Partit Renovador d’Arties i Garòs (PRAG) ha anunciat que emprendrà accions legals per l’estat dels canals d’aigua a Arties i en el conjunt del territori, accions que comptaran amb el suport del consistori. A més, també demanarà una trobada urgent amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) per expressar la preocupació dels veïns d’Arties sobre la seguretat i l’estat d’aquestes infraestructures.

Per altra banda, el grup d’Unitat d’Aran (UA) ha mostrat la seva preocupació per la situació d’alguns aparcaments a la Vall de Ruda, ja que han apuntat que s’estan destinant a altres usos que no són els d’estacionament.

UA ha remarcat també la situació d’una sèrie d’apartaments a Gessa que s’estan destinant a habitatge quan tenien només llicència de local comercial.

Exit mobile version