Site icon La Valira

L’ajuntament de la Seu fa marxa enrere i en un nou capítol d’improvisació deixarà instal·lar totes les caravanes

L’equip de govern de l’ajuntament de la Seu (JuntsxCat i ERC) han hagut de cedir a les demandes de la coordinadora Casetes que en els darrers dies ha expressat el seu empipament per la decisió de reduir les caravanes durant la pròxima festa major de 79 a 60 colles.

L’acord de darrera hora per part del consistori, que obeeix a un nou capítol d’improvisació dels mandataris municipals durant aquesta legislatura, permetrà que a uns mesos vista de la celebració de les eleccions que les 79 caravanes inscrites enguany puguin accedir a una plaça a l’Espai Casetes.

La decisió de l’ajuntament s’ha produït després d’una reunió celebrada a la sala de plens entre les dues parts, en la qual paradoxalment no ha assistit cap regidor de les files de JuntsxCat.

Simultàniament, a l’assemblea una cinquantena de persones s’han concentrat davant de l’edifici consistorial, a la plaça dels Oms, per donar suport al model de l’Espai Casetes de l’any 2019 on no hi havia restricció en el nombre de caravanes.

Tant ajuntament com a coordinadora s’han emplaçat per reunir-se de nou una vegada s’acabi la Festa Major per redefinir l’espai de cara a futures edicions.

Exit mobile version