La Valira

L’ajuntament de la Seu fa ‘els ulls grossos’ al carrer Bellavista i voltants, plens de femtes de gos

Un grup de veïns de la Seu d’Urgell ha expressat a través de LA VALIRA les seves queixes per la deixadesa actual de l’equip de govern municipal (JuntsxCat i ERC) que, en portes de l’inici de la campanya electoral, permet que cada vegada siguin més les femtes de gos que es poden trobar al carrer Bellavista i altres zones dels voltants, properes al Seminari i a la Llar de Sant Josep.

Tal com es pot veure a través de les fotografies que s’adjunten, l’esmentada via pública presentava aquest dimarts un gran nombre de defeccions d’animals fruit evidentment de l’incivisme dels seus propietaris.

Però, així i tot, l’ajuntament de la Seu fa “els ulls grossos” davant la gran quantitat de femtes de gos que, en alguns casos, fa dies sense recollir-se malgrat que l’ajuntament  va anunciar que aquesta seria una tasca que s’aniria realitzant permanentment, amb l’objectiu de garantir que el municipi comptés amb un bon estat de neteja i conservació.

Cal recordar que l’ordenança municipal de tinença i protecció d’animals estableix com a sanció greu, de 500 a 1.000 euros de multa, la no recollida de les defecacions canines de la via pública o de parcs i jardins.

Exit mobile version