Un any després de l’escàndol suscitat per l’enganxada de les notificacions dels deutes pendents dels difunts en les làpides del cementiri de la Seu d’Urgell, l’equip de govern (JuntsxCat i ERC) encapçalat per l’alcalde Jordi Fàbrega torna a permetre que es repeteixin les mateixes actuacions municipals, en portes de Tots Sants.

Així, tal com es pot observar en les fotografies que s’adjunten, apareixen de nou els papers en els nínxols en els quals s’avisa als familiars dels difunts enterrats “dels impagaments de les taxes anuals corresponents a les sepultures o bé per esmenar els incompliments relacionats amb la titularitat”.

Un procediment del consistori considerat com il.legal, ja que es vulneraria la llei de protecció de dades, a banda de jugar amb els sentiments més íntims de les persones.

Tot i que l’any passat Fàbrega va anunciar que no es tornarien a repetir fets similars, sembla que no es vulgui aprendre dels errors i, per sobre de tot, prevalgui recaptar el màxim possible de diners per a les malmeses arques municipals.