Site icon La Valira

La variant de la Pobla de Segur tindrà 2 km de longitud i el traçat inclourà dos viaductes i un túnel

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat provisionalment el projecte de traçat “Carretera N-260, Eix Pirinenc. Variant de La Pobla de Segur, p.k. 307,000 al 309,700”, al Pallars Jussà. El pressupost estimat de l’actuació ascendeix a 52,7 milions d’euros.

Segons el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la necessitat de tirar endavant aquesta actuació ve justificada pel previsible increment de trànsit a la carretera.

La variant tindrà una longitud de 1.954 metres, que s’iniciaran a la rotonda de la N-260 i configurarà el tram que va des del pont del riu Flamisell fins al barranc de Vallcarga, finalitzant amb un semi enllaç que permetrà connectar amb l’actual N-260.

El traçat inclou un viaducte de 122 metres sobre el riu Flamisell, un túnel de 915 metres al nord del municipi (805 excavats i 110 de fals túnel) i un altre viaducte de 128 metres.

Pròximament es publicarà l’actuació al Butlletí Oficial de l’Estat el corresponent anunci, iniciant així el tràmit d’informació pública i oficial del projecte del traçat.

Exit mobile version